Bob George - Az igazi Kereszténység

2011.04.25 21:07

 

Hogyan találhatja meg valaki újra az Úr örömét, ha úgy érzi, hogy élete bővölködés helyett megfáradt és megterhelt?

Minden tíz keresztyénből egy ha akad, aki igazán boldog, míg a többi kilenc megfáradt és le van terhelve. Pedig mindent úgy tesz, "ahogy az a nagy könyvben meg van írva"
Mi hiányzik? Hol a hiba?
Bob George-nak ez a könyve azoknak íródott, akik megpróbálnak olyan életet élni, amivel nem rendelkeznek és azoknak, akik nem élik azt az életet, amely Krisztusban már az övék. A szerző saját életéből és azoknak a megtapasztalásaiból merít példákat, akikkel lelkigondozói szolgálata során kapcsolatba került. Ebben a könyvben megtalálhatjuk az igazságot, amely szabadokká tesz bennünket. Olvasmányos, élvezetes formában tárja elénk a szellemi igazságokat. Mindazoknak ajánljuk, akik belefáradtak eddigi hiábavaló erőfeszítéseikbe, ennek a könyvnek a lapjain keresztül találkozni fognak Jézus Krisztussal, aki a válasz minden szükségünkre.

(https://magveto.sk)

 

A könyv tartalmából:

Ha úgy érzéd, hogy a keresztyén élet elveszítette számodra egykori vonzását, igzalmát és örömét, ha a szíved mélyén meg vagy győződve, hogy ettől több kell, hogy legyen az igazi keresztyénség, vagy ha még nem tértél meg, de keresed Istent, csak megzavart a sokféle felekezet és közösség és nem tudod, létezik-e egyáltalán igazi, akkor arra kérlek, hogy csatlakozz hozzám ezen a felfedezőúton. (Túlterhelt és terméketlen 29. oldal)

 

Olyan volt ez a helyzet, mintha bemennék egy szobába, felkapcsolnám a villanyt és semmi sem történne. Soha nem jutna eszembe, hogy azt mondjam: "Az elektromosság csak egy tévedés, nem is működik."  Több évtizedes tapasztalat bizonyítja, hogy az elektromosság megbízhatóan működik. Ha tehát nem gyullad fel a villany, akkor valószinűleg valahol kontakthiba lépett fel, vagy zárlatos a készülék. (Vele együtt feltámadunk! Az evangélium elhanyagolt oldala 46. oldal)